Yritys

Vuonna 2009, Helsingissä, perustettu ITomax Oy on suomalainen yrittäjävetoinen IT-yritys, joka keskittyy TOMAX-tuotteen kehitykseen, myyntiin ja markkinointiin.

TOMAX on viimeisintä Microsoft .NET ja Internet -teknologioita hyödyntävä tuote, joka pyörii käyttäjän Windows työpöydällä. Tomaxista löytyy myös web-käyttöliittymä mobiilikirjauksia varten. Se täydentää merkittävästi IS-Täsmä- ja IS-Euro -tuoteperheiden vuodesta 1994 lähtien yrityksille tarjoamia tietojärjestelmäratkaisuja ja –palveluja. Kohderyhmänä ovat tuotantoyritykset ja projektitoimittajat, myös kansainvälisellä tasolla.

Olemme tehokas ryhmä, pitkän ja monipuolisen työuran tehneitä alan osaajia. Laaja kokemus liike-elämästä ja eri alojen myynti-, maahantuonti– ja tuotantoyrityksistä tuovat näkemystä ja varmuutta toimintaamme.

Toimintamalliamme kuvastavat avoimuus ja informatiivisuus. Kansainvälistyminen on tavoitteemme ja myös asiakkaidemme etu.

Tomax tuo merkittäviä uusia ratkaisuja liiketoiminnan ja tuotannon ohjaukseen. Tomax tarjoaa tuontantoyrityksille mahdollisuuden tehostaa toimintaa ja toteuttaa yrityksen omia tarpeita.

Tomax soveltuu hyvin pienen konepajan tarpeisiin kuten asiakashallinta, tilaus-toimitus-laskutus-ketju ja työajanseuranta. Palvelemme myös keskisuuria projektitoimittajia, joilla ostopuoli on suuressa roolissa sisältäen kattavan taloushallinnon palkanlaskenta ja kirjanpito toimintoineen. Tomax mukautuu tarvittaessa yrityksen toimintamalleihin, tarpeisiin ja muutoksiin. Jatkuva tuotekehitys ja asiakastarpeet varmistavat, että Tomax-ohjelmisto pysyy ajan hermolla.