Referenssit

Asiakasreferenssejämme edustavat muun muassa seuraavat yritykset.

 

Bestron Oy
Alihankinta Ulvila – Vuonna 1992 perustettu ulvilalainen konepaja. Yrityksen erityisosaamista edustavat laserleikkaus, ohutlevytyöt, CNC- ja manuaalikoneistus, CNC-sorvaus sekä hitsatut teräsrakenteet.

Eltechnika Finland Oy
Sarjatuotanto Lappeenranta – Vuonna 2010 perustettu ohutlevytehdas valmistaa sarjatuotantona komponentteja muun muassa sähkönjakelu- ja valvontalaitteisiin venäläisille asiakkaille.

KTS-Mekano Oy
Alihankinta Vantaa – Vuonna 2001 syntyneen yrityksen toimintaa on kehitetty rakentamalla toimintaympäristöä, jossa on tilat orbitaalihitsaukseen (50 m2 puhdastila) sekä  laitekokoonpanojen tekemiseen. Yrityksen tiloista löytyy myös manuaalikoneistusvalmiudet omaava metallipaja, ohutlevytyökoneet ja hitsaustyöpiste kylmäsahoineen. Valikoimaan kuuluu hitsattavia putkistoja ja taivutettavia putkia.

Lahtinen & Kumpp. Oy
Alihankinta Vantaa – Yrityksellä on 70v. kokemusta taidokkaiden sokerilusikoiden muovaamisesta aina kullalla silatun hissikuilun toteuttamiseen. Yritys on erikoistunut metallien ja muiden materiaalien yhdistämiseen sekä teräs-, lasi- ja puupintakäsittelyihin. Yritys valmistaa kalusteita, laitteita ja metallirakenteita mittatilaustyönä.

LST Production Oy
Alihankinta ja sarjatuotanto Turku – LST Group on sähköalan moniosaaja. Yritysryhmä tekee sähköistystöiden suunnittelut, asennukset, korjaukset ja huollot niin laivoihin, teollisuuteen, kiinteistöihin kuin rautatiekalustoonkin.

Uudenkaupungin Työvene Oy
Projektiliiketoiminta Uusikaupunki – Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä työveneitä ja aluksia ammattikäyttöön. Valmistaa alumiinisia työveneitä ja pieniä, max. 100 m pituisia laivoja. Harrastaa vientitoimintaa eri puolelle Eurooppaa.